woensdag 26 november 2014

Exfoliatie om er vervolgens als een knalrood garnaaltje uit te zien?

Al eerder vertelde ik over Chermaine, Ze heeft een salon in Den Haag en doet daar hele bijzondere dingen, met een heel revolutionair apparaat.
Klinkt spannend nietwaar?



Ik vind het echt Fun om allerlei behandelingen voor mijn blog uit te testen, want ik zie mijzelf als een soort bouwpakket. Zowel innerlijk als uiterlijk blijft er altijd werk aan de winkel.Ik vind dat ik kritisch moeten blijven, bij mij is er gewoon altijd werk aan de winkel. Zo zit ik in elkaar, en dat vind ik ook gewoon leuk. Zo lees ik boeken, voor  “My mind”
Zo probeer ik Hello Fresh uit voor “The body”, en dus ga ik naar Chermaine voor mijn gezicht ;-)
En ja omdat ik Chermaine vertrouw, sta ik open voor alles behalve botox.
Dus toen ze zei dat we vandaag een exfoliatie gingen doen, kreeg ik gelijk een gevoel van Samantha uit sex and the city.
Het moet dan maar dacht ik,  ik zou er vast uit gaan zien als een knalrood garnaaltje. Herinner jij je deze aflevering van Sex and the city nog? Zo zou ik er dus in gedachte uit gaan zien.............



Nouh ja dat moest dan maar, alles om er daarna mooier uit te komen nietwaar?
Dus blokte ik mijn agenda voor de volgende dag. En was klaar voor een dagje complete stilte met een rode verbrande pijnlijke kop. Spannend vond ik het wel.
Toen ik dat vertelde begon Chermaine te glimlachen; Nee joh! Zei ze, Je loopt straks gewoon zo de deur uit, en je kunt direct na je behandeling je dagelijkse activiteiten hervatten. Oeps, dacht ik, de technieken zijn natuurlijk alweer een heel stuk beter geworden.
De behandeling was heel erg bijzonder. Naast exfoliatie van de bovenste huidlaag werden er met het apparaat ook essentiƫle revitaliserende werkstoffen ingesluisd en dit zorgt dan weer voor een zuurstofvoorziening van binnenuit.
Na de behandeling ziet mijn huid er echt stralender, jonger en gezonder uit.
Dit is echt geen “”normale schoonheidsbehandeling” ik zeg jullie eerlijk, normaal ga ik naar de schoonheidsspecialiste voor de ontspanning. Dat vind ik wel lekker maar ik zie dan eerlijk gezegt weinig verbetering.
Je weet, ik ben altijd eerlijk dus zeg ik je: Deze behandeling is niet ontspannen en voelt voor mij niet super lekker, niet dat het pijn doet hoor. dat zeker niet.
MAAR neem van mij aan, het is mega doeltreffend, je ziet er echt heel veel resultaat van.

Heb jij 49,50 euro over voor een flinke oppepper? Dan moet je echt even naar Chermaine gaan! Natuurlijk zijn er verschillende versies van deze behandeling en checkt Chermaine zorgvuldig wat het beste bij je past.

Misschien is het toeval, maar toen een leerling mij gister 6 (! Jippie)
jaar jonger schatte dacht ik toch even aan Chermaine en haar wonder machine!
Oke, en aan mijn idioot hippe schoenen natuurlijk ;-)

XX Suzanne

Geen opmerkingen:

Een reactie posten