zaterdag 15 november 2014

I Love Bob!

 
 
Wat heb ik gelachen toen ik gister even bij vriendin Edith was.
Ze had nog wat nepstaarten en ook een clip van H&M met nep haar. De clip bleek echt precies mijn haarkleur, en toen ik hem inhad maakte ik direct allerlei Ariana Grande dansjes. Ander haar beïnvloed je stemming en ik ging helemaal los.
We lagen helemaal in een deuk!
Toch is mij  hierna 1 ding duidelijk; “ Ik wil NOOIT meer lang haar” Dan word ik namelijk een vrouw die ik niet wil zijn. Toch vonden heel veel mensen op social media dat het het mij leuk stond. Maar nee! Dat vind ik zeker niet! Ik heb sinds mijn 14e korter haar, en ik vind korter haar gewoon echt het best bij mij passen. Korter haar is unieker en stoerder en past beter bij mijn karakter.
Ik heb trouwens allerlei soorten kort haar gehad. Dit kwam
omdat ik vroeger model was voor o.a L'Oréal,en Toni & Guy. Vond ik toen heel erg normaal. Vind ik nu eigenlijk best bijzonder, ik denk graag aan die tijd terug.
Het was een leuke tijd, tot het moment dat ik op mijn 24e besloot dat het klaar was. Ik was er gewoon HE-le-maal klaar mee. Ik wilde weer zelf kunnen kiezen. Daar kon geen geld tegen op. Bij kappers shows had ik altijd wel inspraak, maar het werd altijd een beetje anders. Ik besloot dat ik er klaar mee was. En heb sindsdien dan ook nooit meer 1 kappersshow gelopen.

Ik koos voor Bob. en Bob is gebleven.

PS girls... dan nog iets…Ik wil jullie met alle liefde met Bob delen......Maar kies dan echt voor Bob!
Een-Lob -is- geen-bob.
Dus of je zet de schaar er in, of je noemt je haar gewoon “halflang”
Een ding is zeker, Bob en ik.....dat is een liefde die voorlopig nog wel even blijft!


X
Suzanne van Haaster
 

2 opmerkingen:

  1. Ik vind een bob juist power geven. Lang haar vind ik persoonlijk bij mij te rommelig. Dus ook kort, maar nu ultra kort, lekker!

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Wat leuk sandenova! heb jij ook een bob? Kan ik dat ergens zien? Vind ik heel erg leuk.....heb jij twitter?

      Verwijderen