donderdag 13 november 2014

2 ways to detox; mijn bezoek aan skin face2face

 
 






























Van vriendinnen hoor ik positieve berichten over “Detoxen”
Je krijgt meer energie, je "Skin" wordt mooier, het voorziet je geest van heldere momenten, en ga zo maar door.
Bij mij roept zo’n hele week op groetensap leven een gevoel van “IEUWW ” op. Noem me een watje maar ik denk dat ik na het eerste sapje al flauwval.
Niet dat ik niet nieuwsgierig ben. Ik ben er van overtuigd dat ik echt nog wel eens een weekje op puur sap ga leven omdat het zo goed is voor de body & mind.
Maar ”NU EVEN NIET!”
Toch heb ik vandaag wel een Detox gedaan.
Ik was namelijk uitgenodigd door
SKIN face2face | De leukste City Spa van Delft en op het menu stond een echte Detox body treatment.
Het toetje was een hotstone massage. Kijk... dat leek mij een heerlijke traktatie.



Enthousiast fietste ik naar de Koornmarkt in hartje Delft.
Skin face2face zit midden in de binnenstad op 3 minuten van het station, en is dus voor iedereen makkelijk te bereiken.




Voor mij helemaal! Want ik woon er bijna naast. In Delft vind ik dit ook echt gewoon de beste salon. Ik was er al eens voor de verjaardag van mijn moeder. Wij vonden het toen beide helemaal super daar.
De ontvangst ruimte zelf ziet er modern uit. Maar in de schoonheidssalons heerst een ontspannen en bijna oosterse sfeer. Een prachtig contrast.
Persoonlijk vind ik het heel erg belangrijk dat je je tijdens een behandeling volledig kunt afsluiten. Het leven geeft al genoeg prikkels en als ik een dergelijk behandeling neem wil ik mij totaal kunnen ontspannen. Geen geluiden van buitenaf.

Binnen in 1 van de salonkamers mag ik van schoonheidsspecialiste Sabrina op de voorverwarmde stoel gaan liggen. Het Detoxen gaat beginnen. Een ding word mij al snel duidelijk; Sabrina s echt een vakvrouw. Heel aardig, en ze is zeer goed in haar vak. Ze stemt alles wat ze doet op haar cliënten af en vraagt steeds netjes en rustig of het allemaal oke is.


Eerst krijg ik een body treatment van groene thee, en citroen. Daarna word mijn lichaam met een folie afgedekt zodat de detox kan gaan werken. Het voelt goed! Ook de geur ruikt fris en gezond. Doordat de stoel zo warm is, vergeet ik dat de herfst hier echt is begonnen. HMMM heerlijk wat een comfort.
De zuiverende en ontgiftende werking schijnt te zorgen voor een directe afvoer van afvalstoffen, zoals voedsel, tabak, vervuiling etc. Niet dat ik rook, maar ik wil wel af van de afvalstoffen.
Nadat dit masker is ingetrokken komt de schoonheidsspecialiste Sabrina de folie er af halen en krijg ik een massage met hot stones
OH mijn hemel, Im in heaven!
Deze massage is super ontspannen. Ik weet niet of ik droom of wakker ben, ik beland in een soort tussen gebied. Ik vind dit nogal knap want ik weet zelf dat mijn hoofd nooit stilstaat, behalve als ik slaap.(En dan nog heb ik de meest bizarre dromen.)
Dat ik nu in een totale staat van ontspanning geweest ben, is echt een mega voordeel. Ik denk dat ik hier zeker nog plezier van ga hebben. Ik heb weer nieuwe energie. Mijn huid is zacht en stralend, en ik heb me in tijden niet zo lekker gevoeld. Naast de Detox behandeling kun je bij deze salon ook terrecht voor:

Ook enthousiast geworden?
Maak gerust een afspraak bij:
Skinface2face
Koornmarkt
Delft, 2611EA
015 212 04 04
Groetjes Suzanne

 



Geen opmerkingen:

Een reactie posten