zaterdag 14 september 2013

2 ways to have a rice addictionSundayMondays Siema schrijft


Two ways to have a rice addiction:


1: Sushi.
2: Op de huid!

 Vorige week presenteerde het team van LOOkx de nieuwe najaarslook tijdens een heerlijke late morning breakfast, en ik was er namens SundayMonday bij! Cindy van der Peet, oprichtster van LOOkx, heette ons welkom en vertelde kort hoe zij in 2002 het merk is begonnen vanuit een passie voor cosmetica. Inmiddels is het een internationaal merk met alleen in Nederland al meer dan 400 verkooppunten, en de ambitie om de rest van Europa te veroveren. 

Van links naar rechts: Oprichtster Cindy van der Peet,  Charlotte Favot , Visagist  Mart Reker, Fotograaf Otto van der Toorn


Na Cindy was het woord aan Charlotte Favot, die ons wat meer vertelde over de LOOkx skincare lijn. De producten worden in samenwerking met dermatologen in een  Zwitsers laboratorium ontwikkeld—niet gek als je bedenkt dat ook alle make-up producten van het merk verzorgende eigenschappen hebben. De producten van LOOkx skincare zijn innovatief door het gebruik van biotechnologie, waarbij natuurlijke stoffen die dezelfde eigenschappen hebben als onze huid worden gebruikt om de huid de versterken. In rijst zit bijvoorbeeld een stofje dat helpt het collageen in onze huid te beschermen, waardoor deze stevig blijft. Ik durfde niet te vragen of het eten van rijst hetzelfde fijne effect heeft, maar voelde me meteen toch een beetje beter over mijn sushi verslaving :)

Tot slot liet visagist Mart Reker zien hoe we onszelf kunnen omtoveren tot femme fatale deze herfst, compleet met een prachtige smokey eye en nude lips. Fotograaf Otto van den Toorn was erbij om alle aanwezige dames na hun LOOkx metamorfose vast te leggen op de gevoelige plaat. Wil je meer weten over LOOkx? Op hun nieuwe website kun je terecht voor productinformatie, live huidadvies en natuurlijk de webshop!

Lookx  is natuurlijk ook perfect te combineren met een SundayMonday dress!
Gisteravond heb ik dat samen met Suzanne van Haaster van SundayMonday uitgetest!
Suzanne ging voor de opvallende koraalkleurige gloss en ik ben zelf erg blij met de prachtige naturel tinten. Wij willen Cindy en haar team dan ook hartelijk bedanken,

Siema,
sundaymonday@siema.net
www.sundaymonday.nl
 
 
 

Geen opmerkingen:

Een reactie posten