vrijdag 28 november 2014

Start van mijn Revitabrow test.

Ik ben heel blij met mijn wenkbrauwen! Ze zijn echt mooi!
Ik weet het, ik weet het. In Nederland is het eigenlijk “not done” om zo positief over jezelf, laat staan over je uiterlijk te praten. Maar ik vind het nu eenmaal echt mooi, en het voelt heerlijk om ergens trots op te zijn. ;-) Mag ik? Natuurlijk zijn er genoeg dingen die ik liever anders zou zien. Ik ga ze niet benoemen, nee nee. Op dat moment ga jij er alleen maar op letten natuurlijk Ik daag je wel uit; Want wat vind JIJ mooi aan jezelf? Weet je niets? Dan kun je het gerust aan vriendinnen vragen, ze komen vast met dingen waar jij je totaal niet bewust van was!
Natuurlijk, karakter is nog altijd belangrijker, veeeel belangrijker, maar ik vind het nu eenmaal ook “fun”om mij met beauty zaken bezig te houden. Noem het gewoon het toefje op de cake. Zoals jullie aantal maanden terug hebben gelezen, teste ik Revitalash uit.Een wimper serum waar je wimpers gigantisch van gaan groeien. En JA! Het werkt echt. Ik vind het ook bizar hoor, maar ook echt humor! Gewoon iedere avond op smeren en mijn wimpers stijgen tot grote hoogte. Ik krijg er heel vaak complimenten over.



Je kunt het wimperserum gerust aanschaffen, iedereen die mijn tip volgde is enthousiast! Wat mij betreft een van de ontdekkingen van 2014, en het geld dubbel en dwars waard.
Ik shop deze producten graag bij Belissima.nl, een super goede online shop met de mooiste Clarins en Revitalash producten, de shop krijgt van haar bezoekers een 9.7.



Daar ben ik het gloeiend mee eens. Ik denk dat het succes van deze shop komt door de dame achter de shop; Kyra Demmer. Kyra weet precies wat service en klantvriendelijkheid is. Ze is er echt mega goed in. Heb je een vraag per email of Twitter dan word deze razend snel door Kyra beantwoord.
 Je pakje word snel geleverd en je krijgt heel vaak korting. Het pakketje word ook nog eens heel erg leuk ingepakt.



Kyra Demmer van Belissima.nl

Sinds kort verkopen ze bij Belissima.nl dus ook Revitalash en Revitabrow!
Dit vraagt om een test, dus vandaag ben ik officieel begonnen, en vol verwachting klopt mijn hart. Ben benieuwd of ik nog vollere wenkbrauwen krijg en hoe dit zal staan. Is toch ook gewoon hartstikke leuk om uit te testen?
Ik zal jullie op de hoogte houden, en natuurlijk weer voor en na foto’s maken.
Mooi kan namelijk altijd MOOIER!
Aan je unique selling points moet je altijd blijven werken.
Ook als het er twee zijn. :-)
Fijn weekend! Suzanne

woensdag 26 november 2014

Exfoliatie om er vervolgens als een knalrood garnaaltje uit te zien?

Al eerder vertelde ik over Chermaine, Ze heeft een salon in Den Haag en doet daar hele bijzondere dingen, met een heel revolutionair apparaat.
Klinkt spannend nietwaar?



Ik vind het echt Fun om allerlei behandelingen voor mijn blog uit te testen, want ik zie mijzelf als een soort bouwpakket. Zowel innerlijk als uiterlijk blijft er altijd werk aan de winkel.Ik vind dat ik kritisch moeten blijven, bij mij is er gewoon altijd werk aan de winkel. Zo zit ik in elkaar, en dat vind ik ook gewoon leuk. Zo lees ik boeken, voor  “My mind”
Zo probeer ik Hello Fresh uit voor “The body”, en dus ga ik naar Chermaine voor mijn gezicht ;-)
En ja omdat ik Chermaine vertrouw, sta ik open voor alles behalve botox.
Dus toen ze zei dat we vandaag een exfoliatie gingen doen, kreeg ik gelijk een gevoel van Samantha uit sex and the city.
Het moet dan maar dacht ik,  ik zou er vast uit gaan zien als een knalrood garnaaltje. Herinner jij je deze aflevering van Sex and the city nog? Zo zou ik er dus in gedachte uit gaan zien.............



Nouh ja dat moest dan maar, alles om er daarna mooier uit te komen nietwaar?
Dus blokte ik mijn agenda voor de volgende dag. En was klaar voor een dagje complete stilte met een rode verbrande pijnlijke kop. Spannend vond ik het wel.
Toen ik dat vertelde begon Chermaine te glimlachen; Nee joh! Zei ze, Je loopt straks gewoon zo de deur uit, en je kunt direct na je behandeling je dagelijkse activiteiten hervatten. Oeps, dacht ik, de technieken zijn natuurlijk alweer een heel stuk beter geworden.
De behandeling was heel erg bijzonder. Naast exfoliatie van de bovenste huidlaag werden er met het apparaat ook essentiële revitaliserende werkstoffen ingesluisd en dit zorgt dan weer voor een zuurstofvoorziening van binnenuit.
Na de behandeling ziet mijn huid er echt stralender, jonger en gezonder uit.
Dit is echt geen “”normale schoonheidsbehandeling” ik zeg jullie eerlijk, normaal ga ik naar de schoonheidsspecialiste voor de ontspanning. Dat vind ik wel lekker maar ik zie dan eerlijk gezegt weinig verbetering.
Je weet, ik ben altijd eerlijk dus zeg ik je: Deze behandeling is niet ontspannen en voelt voor mij niet super lekker, niet dat het pijn doet hoor. dat zeker niet.
MAAR neem van mij aan, het is mega doeltreffend, je ziet er echt heel veel resultaat van.

Heb jij 49,50 euro over voor een flinke oppepper? Dan moet je echt even naar Chermaine gaan! Natuurlijk zijn er verschillende versies van deze behandeling en checkt Chermaine zorgvuldig wat het beste bij je past.

Misschien is het toeval, maar toen een leerling mij gister 6 (! Jippie)
jaar jonger schatte dacht ik toch even aan Chermaine en haar wonder machine!
Oke, en aan mijn idioot hippe schoenen natuurlijk ;-)

XX Suzanne

zondag 23 november 2014

Woodblogger on Sunday!

Vandaag is mijn eerste dag als “Wood blogger”
Foodblogger???
Nee nee Woodblogger. Ik maak iedere Zondag een flinke wandeling in het bos. En vandaag, maakte ik foto’s.
In werkelijkheid LIET ik me natuurlijk fotograferen. NOG beter natuurlijk want dat is toch wat bloggers doen?
Mooie Outfit posts plaatsen, lief lachen, de sexy wegkijker,
een leuke houding aannemen en showen maar?
Well well bij deze!



De aanleiding is duidelijk; ik heb dus nieuwe nikes,
Het is werkelijk mijn nieuwste obsessie. Ik vind ze zo mooi!




Ik ben echt totaal in love met mijn nieuwe schoentjes. Ze zijn blauw, geen aqua of jeans blauw nee, HET perfecte felblauw.
Wat ik ook zo mooi vind zijn de twee stucturen, mat suede achtig en wat glanzender.
Dat is nog niet alles! Nee ze hebben ook contrasterende rode details. Zo leuk !
Ik heb ze de afgelopen week al vaak aan gehad, veel complimentjes gehad, en ze zitten ook nog eens heel erg lekker.
Dat het eigenlijk nikes voor jongens zijn kan mij niet schelen. Dat is nu het voordeel van het hebben van een maat 41!( heb jij maat 40 of groter? Dan kun je ze ook kopen.)
Dat ik ooit nog eens sneaker fan zou worden had ik echt nooit gedacht. Maar na mijn eerste paar nikes ( dan wel met roze) ben ik verkocht!
Sneakers zijn al een tijdje HOT! Het maakt hierbij niet uit welke stijl je hebt. Sneakers waren voor mij een aantal jaar geleden alleen leuk in de sportschool. Maar doordat de ontwerpen, en kleuren steeds mooier worden, zijn het nu echte statement pieces! Dat ik daar van houd heb je ook hier al kunnen lezen.
Sneakers kunnen overal bij gecombineerd worden, en lopen als een trein.
Vind ik heel erg leuk, want ik zou mijn stijl zeker niet sportief willen noemen. Eerder wat klassieker stijlvol. Ook draag ik bijna altijd rokjes, en jurkjes. Maar zelfs dat kan!



De sneaker is behalve in mode land, ook door mij dus helemaal geaccepteerd. En ik vind het handig. Lekker wandelen, fietsen, shoppen met mijn nieuwe schatjes! I love it!
Wat ik zelf erg mooi vind, om bijvoorbeeld helemaal in een kleur gekleed te gaan, met afwijkende sneakers. Eerlijk is eerlijk je moet er van houden, maar ik ben in ieder geval verkocht!




 
Mijn nikes zijn te koop bij de schoenen webshop Omoda.
Je bent gewaarschuwd, vermoedelijk verlaat je de site niet zonder iets te kopen. Ze hebben naast sneakers ook andere schoenen waarvan je totaal in love kan raken. Het aanbod is echt geweldig.
Ik kocht( bloos bloos) ook nog een totaal ander paar schoenen, maar daarover later meer!
Happy Sunday! Suzanne

zaterdag 22 november 2014

Geen bloemen! Doe mij maar een Geurkaars... en dan het liefst van Rituals


 Ow wat houd ik toch van Rituals, het hele concept spreekt me aan. Clean Rustig, Strak, Chique en de geuren zijn meestal fantastisch!
Het concept van Rituals zorgt ervoor dat je speciale aandacht geeft aan die alledaagse routines. Daardoor veranderen ze in betekenisvolle

Momenten.. Aandacht op het hier en nu; daar kan ik met mijn drukke leven altijd wel wat meer op focussen. Ik bedoel; Hoe fijn is het als je je handen wast, en er geen standaard geur maar een luxe Kersenbloesem geur opstijgt, waardoor je je even bewust bent van het moment. Ja ik geniet daar echt van.

Rituals is niet alleen in mijn huisje een groot succes.
Na de opening van de allereerste Rituals winkel in  de Amsterdamse Kalverstraat in 2000, volgden openingen in steden als Londen, Madrid, Antwerpen, Lissabon, Berlijn, Stockholm, São Paulo en onlangs New
York. En ja ja, hier in het pittoreske Delft zijn we ook in het bezit van een echte Rituals shop, namelijk in hartje centrum; de Jacob Gerritstraat!
Als ik niet weet wat ik voor mijn verjaardag kan vragen, dan antwoord ik altijd; “”Oh iets van Rituals; Dat is altijd goed!”
Waar sommige "meisje meisjes" dolenthousiast worden van een bosje bloemen, ik niet. Ze moeten namelijk ook in het water enzo. Bovendien vind ik het echt zonde van het geld.
Nee hoor,roep ik altijd: “Doe mij maar een geurkaars”
 Ik kan daar echt heel heel heel blij van worden. Een goede geurkaars heeft iets stijlvols, iets rijks en iets warms! Een goede geurkaars gaat lang mee, en doet de sfeer in mijn huisje direct stijgen.

































Ik was dan ook super blij, zeg maar gerust "In de gloria" toen ik de nieuwste Rituals “”Diwali” Geurkaars cadeau kreeg. Diwali? Hadden een aantal Hindoestaanse vrienden het daar niet pasgeleden over? Diwali is een jaarlijks, vijfdaags Hindoe lichtjesfeest waar bij de overwinning van het licht op de duisternis centraal staat.
Super toepasselijk dus!
De Diwali Geurkaars
Combineert de geur van kalmerende Witte Patchoeli en de warme, zachte ondertoon van Cederhout.
Het is een limited edition wat mij een nog exclusiever gevoel geeft. Wist je trouwens dat de geurkaarsen van Rituals wel 50 uren mee gaan?
Dat ik tegenwoordig een voorstander ben van weinig maar wel ECHT goede dingen in mijn huisje, Heb je hier kunnen lezen en daarom mag deze stijlvolle en warme kaars zeker blijven!
De kaars is 17,50 en natuurlijk te koop bij Rituals.

Love It! Suzanne

vrijdag 21 november 2014

Sint tip voor grote en kleine meisjes!

Deze week was ik op de vip night van het kruidvat. Ik vind kruidvat altijd erg leuk.
Tijdens de Vip night krijg je op de drie duurste producten 20% korting en bij het merk essence was daarnaast ook nog eens 1+1 gratis.
Ik moest dus echt even naar kruidvat.
Dit deed ik niet voor mijzelf, nee dit deed ik speciaal voor vriendin S die me vroeg hoe de pigmentatie van Essence is? Ik kon het haar op dat moment niet zo goed zeggen.
Daar baalde ik van!






























Vriendinnen zussen enz weten mij normaal geproken namelijk altijd te vinden voor wat make-up tips. En heb dan altijd een antwoord klaar.
Het is nu eenmaal mijn grootste hobby.
Tja dat ik het nu niet goed wist,was voor mij reden genoeg om de fiets te pakken en naar het Kruidvat in het centrum van delft te gaan. Deze grote winkel heeft namelijk een dubbel Essence schap en alleen daar kun je deze mooie doosjes scoren.
Normaal gesproken zijn de doosjes 5.99 per stuk.
Maar niet tijdens de kruidvat vipnight! Neeee
Berekenbaar als ik ben kocht ik twee fantastische doosjes voor nog geen 3.80 samen!
Ja je hoort het goed! Zelfs het meisje bij de kassa riep hard bewonderend: “ZOOOO goede koooop” Waarna ze nog eens op haar kassa keek, en knipoogde.
Ik knikte trots, en toen ik naar buiten liep dacht ik
A; Wat ben ik toch een goede shopper
B: Ik help vriendinnen in nood graag ;-)

En oh wat ben ik gevoelig voor mooie vormgeving......
De doosjes zien er zo verschrikkelijk leuk uit,maar werken ze ook?
Niemand heeft iets aan mooie schoenen die niet lopen, een prachtig huis waar je niet kunt wonen, en al helemaal niet aan oogschaduw waar je niet lekker mee kunt smeren.
Dat moest getest worden.







Als eerste teste ik; "How to make nude eyes" Een doosje met 6 basic bruinige kleurtjes. Ja gewoon echt een doosje voor iedere dag. De kleurtjes zien er mooi uit, en staan bij erg veel mensen mooi! De pigmentatie geef ik een 7.5 Prima!


In ieder doosje zit een beschrijving, Een voor een every day beauty look (Monday)
En een eyes night out look (Sunday)
Ja ik ben super te speken over dit schattige doosje.




Daarna teste ik "How to make your face wow"
Dat doet essence goed. De naam alleen, maakt al dat je dit doosje wil hebben!
Omy god! Ik ben helemaal fan van dit doosje! De pigmentatie is super ik geef deze een 8.0
De kleurtjes zijn heel erg bruikbaar! Echt een mega goede koop! Je kunt de kleurtjes namelijk ook heel goed mengen en op die manier precies de rouge krijgen die je nodig hebt.


Essence heeft 5 verschillende doosjes in deze serie, en ze kosten dus normaal 5.99 euro.
Echt een leuk Sint cadeautje, op mijn verlanglijst staat nog how to make brows wow!
Nu maar hopen dat ik lief geweest ben.
XX Suzanne


woensdag 19 november 2014

Zeg maar thee, dan krijg je er twee!

Tegenwoordig drink ik iets meer thee. Gewoon omdat ik teveel koffie dronk, en ik het advies kreeg om meer te drinken.
Ik mag wel zeggen dat ik thee voor mijzelf heb herontdekt.

 

 Twee smaken die ik helemaal geweldig vind zijn
Jasmine Strawberry, en Chinese Vitalize, van AH,
Zelf was ik al fan van de Jasmine, maar bij mijn zusje dronk ik de andere versie. Toen ik de eerste slok nam, schreeuwde ik:

“WAT IS DIT!!!!!???” Zo lekker! Dat bleek dus een andere versie van de serie te zijn. Heel toevallig he? Maar we zijn niet voor niets "Sisters"
Ze hebben trouwens nog heel veel andere smaken. Ik heb ze allemaal getest. Maar die vind ik niet zo lekker.
Deze twee zijn wat mij betreft echt heel bijzonder:

Jasmine Strawberry
Een melange van groene en witte thee met geurende jasmijnbloesem en een zoet smaakaccent van aardbeien. Dankzij de piramidevormige zakjes komt de smaak van de thee optimaal tot zijn recht.

Chinese Vitalize
Deze thee is verbouwd door UTZ gecertificeerde boeren. UTZ gecertificeerde boeren gebruiken betere landbouwmethodes, met respect voor mens en natuur.

Selectie van de beste groene thee
Met duindoorn-bessen en physalissmaak


Beide doosjes kosten 1,24
Dat is het proberen waard, en als je nu naar AH rent, dan wil ik graag weten welke jou favoriet is. Ben heel benieuwd of jij ze ook zo heerlijk vind.

XX Suzanne

maandag 17 november 2014

5 tips om er geweldig uit te zien binnen een paar seconden.

Tip 1
Let vooral op je wenkbrauwen. Epileer ze netjes. Wenkbrauwen worden nog weleens vergeten maar zijn een van de belangrijkste onderdelen van een gezicht. Hoe je mooie wenkbrauwen krijgt ,ga ik zeer binnenkort een blog over schrijven.

Tip 2
Let op je lichaamshouding, schouders naar achter, neus in de wind, buik in, borst vooruit en Smize
Smize? Ja Smiling with your eyes. Werkt ook erg goed op foto's ;-)
Tip 3
Als je een hele verzorgde indruk wil maken, kies dan 1 duur item, en combineer daar je outfit bij.
Ik heb een hele dure tas, de tas kocht ik op een erg leuk moment. Op dat moment kon ik mij die tas veroorloven. En dat gaf me een “power” gevoel.
Iedere keer als ik de tas meeneem denk ik aan die periode.
Met de tas, neem ik dus ook het bijbehorende gevoel mee.
Hele mooie schoenen kunnen ook op die manier voor je werken.

Tip 4
Zoek af en toe de grenzen op, zijn je kleuren helemaal op elkaar afgestemd? En vind je dat een beetje braaf?
Zorg dan voor een zogenaamd "afdwaal momentje" Iets waarvan mensen denken; "Huh?" een pittige legging, gekke schoenen, of een te felle nagellak.
Leuk, makkelijk te realiseren, het maakt je levendig, je laat zien dat je persoonlijkheid hebt.

Tip 5
Heb je een "mwah dagje" of voel je je onzeker? Trek dan je ”altijd goed” lievelingsjurkje uit de kast, bijvoorbeeld een basic little black dress, maar combineer het met een opvallend fashion sieraad, een grote ketting, opvallende schoenen, of felle riem. Zo ga je op safe, maar geef je je outfit de juiste oppepper waardoor je zelf ook een boost krijgt.

Succes verzekerd!
X Suzanne

7 things Minful People do differently.....


zondag 16 november 2014

Mijn Conclusie......Hello Fresh from Monday till Sunday!



1 Zoals jullie weten mocht ik Hello Fresh uittesten.
Hier lees je mijn eerdere blogs over dit onderwerp.
Het is Sunday en dus tijd voor het antwoord op de vragen en een eindconclusie! Ik sluit af met een korting van 50% Dus ben je enthausiast geworden? Je kunt de box met korting uitproberen!


1 Sta ik iedere avond blij in de keuken? De eerste dag, had ik nog erg weinig motivatie. Ik had een hele drukke stressvolle dag op mijn werk gehad en mijn eerste gedachte was “magnetronmaaltijd”.
Toen ik geen dunschiller bleek te hebben werd ik beetje boos op Hello Fresh , waarom zit dat ding niet in het pakket? Maar dat was eigenlijk boosheid op mijzelf. Hoe ver ben ik van de basis af gevaren als ik alleen aardappelschijfjes in een zakje koop? Wie heeft er nu geen dunschiller? "'kansloos Su, kanssssloooooos" ;-)

2 Vind ik het wel lekker? De maaltijden van deze week, vond ik echt HEEEERLIJK


3 Is het niet veel te duur? Wel een beetje en dat is ook ongeveer mijn enige bezwaar, maar je krijgt er wel een stuk luxe voor terug. Het is ongeveer 9 euro per avond, per persoon. Het word  goedkoper als je met meer mensen bent.

4 Is het niet gewoon een populaire hype? Zeker! Maar…hypes zijn hypes omdat mensen iets goed, of fijn vinden. Het werkt. Dus dat maakt dat iedereen het aan elkaar doorverteld.

5 Is het met de komst van "Hello Fresh" bye met de creativiteit? Dat wel. Maar daartegenover stond dat ik me heel stoer en professioneel voelde in de keuken! Ook wel iets waard.
Bovendien doe ik bij sommige gerechten wat sambal omdat ik echt van pittig eten houd. Creatief nietwaar ;-)

6 Is dat "Niet na hoeven denken" niet iets idioots? Iets doms? Een treurig gevolg van de maatschappij waar we in leven? Ja ik vind ik wel, maar daartegenover staat het gevoel dat ik zeker genoeg vitamines binnenkrijg. En alleen die gedachte maakt dat ik me echt heel erg goed voel!


7 Ben ik niet te dwars en te kunstzinnig om volgens een boekje te moeten leven? Eigenlijk wel! Maar ik heb besloten dat ik dit fitte gevoel niet meer kwijt wil, bewuster ga leven, en mijn creativiteit maar ergens anders op ga uitleven. Ik maak wel een schilderij ofzo.
Ik sluit ook niet uit dat ik af en toe een creatieve draai geef aan de HelloFresh maaltijden……

Eindconclusie:
Ik vind Hello Fresh een heel erg leuk concept, en het werkt!
Het gevoel van een volle koelkast waar je niets voor hebt hoeven doen...Ja het geeft mij het gevoel of er iemand een beetje voor mij zorgt. Ook at ik na jaren weer eens "kool" en schilde ik weer eens aardappelen. Ik leerde ook een aantal nieuwe dingen kennen zoals Orzo. Iets wat klinkt als een grieks drankje ;-)
maar wat in werkelijkheid een soort Pasta gemaakt van harde tarwe gerst is. Het enige wat ik iets minder vind is de prijs. Maar kijk eens even:

Van Hello Fresh mag ik een *kortingscode van 50% aanbieden als je de code SUNDAYMONDAY gebruikt gaat de korting er automatisch af.
Op deze manier kun je ook de Monday till Sunday test doen! Ik ben heel benieuwd of jij er ook zoveel energie van krijgt?
Laat me vooral weten hoe het jou bevalt.
XX Suzanne



*Actievoorwaarden: HelloFresh biedt een flexibel lidmaatschap. De kortingscode is geldig voor nieuwe klanten bij een afname van 2 HelloFresh Boxen. De kortingscode is niet geldig op een Proefbox , Fruitbox en cadeaubon

zaterdag 15 november 2014

I Love Bob!

 
 
Wat heb ik gelachen toen ik gister even bij vriendin Edith was.
Ze had nog wat nepstaarten en ook een clip van H&M met nep haar. De clip bleek echt precies mijn haarkleur, en toen ik hem inhad maakte ik direct allerlei Ariana Grande dansjes. Ander haar beïnvloed je stemming en ik ging helemaal los.
We lagen helemaal in een deuk!
Toch is mij  hierna 1 ding duidelijk; “ Ik wil NOOIT meer lang haar” Dan word ik namelijk een vrouw die ik niet wil zijn. Toch vonden heel veel mensen op social media dat het het mij leuk stond. Maar nee! Dat vind ik zeker niet! Ik heb sinds mijn 14e korter haar, en ik vind korter haar gewoon echt het best bij mij passen. Korter haar is unieker en stoerder en past beter bij mijn karakter.
Ik heb trouwens allerlei soorten kort haar gehad. Dit kwam
omdat ik vroeger model was voor o.a L'Oréal,en Toni & Guy. Vond ik toen heel erg normaal. Vind ik nu eigenlijk best bijzonder, ik denk graag aan die tijd terug.
Het was een leuke tijd, tot het moment dat ik op mijn 24e besloot dat het klaar was. Ik was er gewoon HE-le-maal klaar mee. Ik wilde weer zelf kunnen kiezen. Daar kon geen geld tegen op. Bij kappers shows had ik altijd wel inspraak, maar het werd altijd een beetje anders. Ik besloot dat ik er klaar mee was. En heb sindsdien dan ook nooit meer 1 kappersshow gelopen.

Ik koos voor Bob. en Bob is gebleven.

PS girls... dan nog iets…Ik wil jullie met alle liefde met Bob delen......Maar kies dan echt voor Bob!
Een-Lob -is- geen-bob.
Dus of je zet de schaar er in, of je noemt je haar gewoon “halflang”
Een ding is zeker, Bob en ik.....dat is een liefde die voorlopig nog wel even blijft!














X
Suzanne van Haaster




 

Inspirerende video ! How To Be Happy | Mimi Ikonn

Mimi Ikonn maakt zeer inspirerende video's, ik kan me misschien niet in alles vinden. Maar wel in veel van wat ze zegt!
En hee als je door zo te denken, deze uitstraling krijgt?....dan graag!
Ze spat van het scherm, en dat heeft niets met make-up en kleding te maken. Vind je ook niet?
Suzanne

vrijdag 14 november 2014

Hoe ik door kim kardashian weer wist wat ik WEL wil zien.

Natuurlijk heb ik het volgende niet zelf bedacht, maar toch wilde ik iets met je delen.
Toen ik ooit eens iemand hoorde zeggen dat je je vooral moet focussen op wat je WEL wil, inplaats van op wat je niet wil,heb ik me dat in de oren geknoopt.
Natuurlijk, dit lukt me langgggg niet altijd. Maar ik probeer me er wel op te focussen en zeker in tijden van dreigende ontevredenheid. ( jawel, over mijzelf ja) haal ik deze gedachte uit de kast. De onderstaande voorbeelden heb ik wel zelf bedacht!



Liefde
Je relatie loopt niet lekker. Je hebt het gevoel dat je het contact met je partner verloren bent.
In plaats van te zeuren
“Ik vind het helemaal niet leuk dat je nu weer wat met je vrienden gaat doen” "Je bent zoooo weiniggggg thuissss."
Zeg je; Wat fijn dat je thuis bent! Veel plezier vanavond met je vrienden. Ik ga ook lekker de stad in, en wacht maar niet op mij, kan weleens laat worden. Oh en by the way: Ik kan niet wachten om gezellig met jou naar de film te gaan. Kijk! Ik heb de bioscoop agenda uitgeprint en jij mag kiezen.Hij ligt op tafel. Daarna verdwijn je, in je meest verleidelijke outfit.
Dit laatste doe je niet, omdat je uit bent op een “effect, of een reactie”(dan werkt het namelijk niet)
Maar gewoon omdat je ECHT zin hebt om uit te gaan en te lachen met vriendinnen.

Huis
In plaats van te zeggen
Godsamme krekels wat woon ik verdorie in een klein huisje, wat ben ik een loser, ik wou in een grooooot huiiiisss wonnen boehoeooooo
met een jacuzzii mehh want ik ben het waaaard ;-)
Denk je, wat fijn! Ik heb mijn huis echt op orde.
Alles wat ik in mijn huis heb staan gebruik ik, en alles wat ik niet nodig heb gooi ik weg. Wat heb ik mijn leven toch goed op orde! Ik maak alles nog even schoon, en ruim alles lekker snel op. Wat bespaar ik eigenlijk veel tijd met zo'n klein huis.
Geef jezelf een schouder klopje; Tjob tjob “Wat een rust en overzicht”
Ps: Haal bijvoorbeeld inspiratie uit dit filmpje waarin mensen zeer klein maar creatief in hartje NewYork wonen.

OmgevingVergelijk jezelf nooit met een ander. Jij bent jij, met je eigen kwaliteiten, en je eigen leven.
Zeg niet; Ja maar ik wou dat ik dat ook kon. Ik wou dat ik zo ver was als jij. Ik wou dat ik had wat jij hebt. Doe- dat-gewoon-niet. Nooit.De ander voelt zich hoogst ongemakkelijk. Een ander kan jou nooit geven wat hij zelf heeft. Dat moet jij zelf doen.
Simpel voorbeeldje:
Toen ik vroeger op de kunstacademie zat kochten wij onze materialen bij een winkeltje daarnaast. Die man gaf mij iedere keer (onverklaarbaar) van alles gratis. Een klasgenoot zei op een zeurderig toontje: Jeetje waarom heb jijjj dat nu weer?, dat heb ik nu noooiiittt. Jij hebt dit soort dingen iedere keeeeeer.
Ik,voelde me hoogst ongemakkelijk. Wat kon ik er aan doen? En wat had ik moeten zeggen? "Hij vind me lekker? En jou niet? "

Een ander kan jou wel adviseren, of inspireren, maar dat is iets heeeel anders.
Zie vooral wat JIJ WEL hebt. En wat jij wel kunt. Zie je het zelf niet? Vraag het dan aan mensen in je omgeving. Er komen vast hele mooie dingen uit.
En vergeet niet: ook succesvolle mensen, waarbij het gras groener lijkt voeren hun eigen strijd. Net zoals iedereen.



Geld
Als je een periode geen geld hebt, en het ook iedere keer maar voor jezelf herhaald  is een ding zeker het gaat er niet beter op worden. Leuk is misschien anders.Ik ben de laatste die gaat zeggen dat het makkelijk is, nee respect.
 Maar als je iedere keer de mantra “ Hier heb ik geen geld voor” in je hoofd hebt, tja 1 ding is zeker; “Dat gaat em gewoon niet worden”
Dus kijk naar wat je WEL hebt, en wat je WEL kunt. Hippe cocktail bars, of chique feesten zijn op dit moment niet aan je besteed. Maar kijk naar wat je WEL kunt doen. Organiseer bijvoorbeeld een Rose proeverij. Nodig 5 vriendinnen uit en laat ze allemaal een eigen flesje meebrengen. Niemand vind dat gek, en als ze het gek vinden, zijn het dan je vriendinnen?
Nee hoor….ze vinden dat echt wel leuk.”Succes verzekerd!”
Struin daarnaast bijvoorbeeld ook de tweedehands winkels af, koop daar mooie items. Mijn mooiste jasje komt serieus van de kringloop. Nog altijd een lievelings item. Als mensen vragen van welk merk het is. Antwoord ik relaxed: “”Oh geeen idee, het is…VINTAGE”
Met deze term kom je overal mee weg.
Vergeet niet, dat weinig geld creatief maakt! En creatief dat wint respect. Vooral het respect van jezelf.

Kim Kardashian.
Gister kwamen deze foto’s van kim kardashian online waarin ze nogal ehmmmm naakt te zien was. De hele wereld heeft het gezien en had een mening. Ben ik tegen naakt foto’s? Natuurlijk niet. Sommige naakt foto's kan ik prachtig vinden....Vind ik deze foto's mooi? Nee, zeker niet. die belichting, die olie. Nee.
MAAAAAR
Wat mij op deze foto’s WEL opvalt is haar fotogenieke gezicht. Super lief, en super knap!

Je ziet het! Zo moeilijk is het niet.
En het hoeft al helemaal niet groot te zijn ;-)

Groetjes Suzanne




 

donderdag 13 november 2014

2 ways to detox; mijn bezoek aan skin face2face

 
 






























Van vriendinnen hoor ik positieve berichten over “Detoxen”
Je krijgt meer energie, je "Skin" wordt mooier, het voorziet je geest van heldere momenten, en ga zo maar door.
Bij mij roept zo’n hele week op groetensap leven een gevoel van “IEUWW ” op. Noem me een watje maar ik denk dat ik na het eerste sapje al flauwval.
Niet dat ik niet nieuwsgierig ben. Ik ben er van overtuigd dat ik echt nog wel eens een weekje op puur sap ga leven omdat het zo goed is voor de body & mind.
Maar ”NU EVEN NIET!”
Toch heb ik vandaag wel een Detox gedaan.
Ik was namelijk uitgenodigd door
SKIN face2face | De leukste City Spa van Delft en op het menu stond een echte Detox body treatment.
Het toetje was een hotstone massage. Kijk... dat leek mij een heerlijke traktatie.



Enthousiast fietste ik naar de Koornmarkt in hartje Delft.
Skin face2face zit midden in de binnenstad op 3 minuten van het station, en is dus voor iedereen makkelijk te bereiken.




Voor mij helemaal! Want ik woon er bijna naast. In Delft vind ik dit ook echt gewoon de beste salon. Ik was er al eens voor de verjaardag van mijn moeder. Wij vonden het toen beide helemaal super daar.
De ontvangst ruimte zelf ziet er modern uit. Maar in de schoonheidssalons heerst een ontspannen en bijna oosterse sfeer. Een prachtig contrast.
Persoonlijk vind ik het heel erg belangrijk dat je je tijdens een behandeling volledig kunt afsluiten. Het leven geeft al genoeg prikkels en als ik een dergelijk behandeling neem wil ik mij totaal kunnen ontspannen. Geen geluiden van buitenaf.

Binnen in 1 van de salonkamers mag ik van schoonheidsspecialiste Sabrina op de voorverwarmde stoel gaan liggen. Het Detoxen gaat beginnen. Een ding word mij al snel duidelijk; Sabrina s echt een vakvrouw. Heel aardig, en ze is zeer goed in haar vak. Ze stemt alles wat ze doet op haar cliënten af en vraagt steeds netjes en rustig of het allemaal oke is.


Eerst krijg ik een body treatment van groene thee, en citroen. Daarna word mijn lichaam met een folie afgedekt zodat de detox kan gaan werken. Het voelt goed! Ook de geur ruikt fris en gezond. Doordat de stoel zo warm is, vergeet ik dat de herfst hier echt is begonnen. HMMM heerlijk wat een comfort.
De zuiverende en ontgiftende werking schijnt te zorgen voor een directe afvoer van afvalstoffen, zoals voedsel, tabak, vervuiling etc. Niet dat ik rook, maar ik wil wel af van de afvalstoffen.
Nadat dit masker is ingetrokken komt de schoonheidsspecialiste Sabrina de folie er af halen en krijg ik een massage met hot stones
OH mijn hemel, Im in heaven!
Deze massage is super ontspannen. Ik weet niet of ik droom of wakker ben, ik beland in een soort tussen gebied. Ik vind dit nogal knap want ik weet zelf dat mijn hoofd nooit stilstaat, behalve als ik slaap.(En dan nog heb ik de meest bizarre dromen.)
Dat ik nu in een totale staat van ontspanning geweest ben, is echt een mega voordeel. Ik denk dat ik hier zeker nog plezier van ga hebben. Ik heb weer nieuwe energie. Mijn huid is zacht en stralend, en ik heb me in tijden niet zo lekker gevoeld. Naast de Detox behandeling kun je bij deze salon ook terrecht voor:

Ook enthousiast geworden?
Maak gerust een afspraak bij:
Skinface2face
Koornmarkt
Delft, 2611EA
015 212 04 04
Groetjes Suzanne

 



woensdag 12 november 2014

Tijd voor een Hello Fresh update


Het is woensdag, het midden van een mooie week en....
Tijd voor een Hello Fresh update!
Oke, mijn koelkast zat bommetje vol, de doos was keurig op tijd, en het feest kon beginnen.

Ik besloot als eerste de Winterse soep met gekleurde peen, salie enkaas-spinaziebrood te maken.Bij het lezen van het recept raakte ik een beetje geïrriteerd…
“’Moet ik dit allemaal gaan lezen? Ik heb een super drukke lesdag gehad op school en ik kook meestal gewoon een beetje op gevoel. En het smaakt altijd prima, al zeg ik het zelf. Met een beetje weerstand begon ik toch maar te lezen....


Pak de dunschiller erbij…Dunschiller….??? Zat deze in het pakket dan?
Nee! Grommend pakte ik mijn aardappelschilmesje. Dan gaan we toch voor de old-fashion way?
Ik kan me de laatste keer dat ik aardappel of peen at niet heugen. En als ik het al at dan kwam het uit een zakje. Erg eigenlijk.
Een mooie bewustwording. Dit concept heet dus niet voor niets hello ”Fresh”



Na een paar minuutjes schillen en snijden gooide ik alles in de pan.
Opeens schrok ik wakker! Ongelooflijk! Wat een verschillende geuren….lekker zeg. Anders!
Behoorlijk cool dat ik dit nu zelf kon maken. Er ging een wereld voor me open. Ik had nog nooit 4 verschillende peen soorten, ui aardappel en salie bij elkaar in een pan gegooid, om er in de blender een soep van te maken.
Maar het rook me een partij professioneel.
Iets wat ik zelf niet ben, als het gaat om "huisvrouw zijn" daar heb ik het meestal te druk voor. Vrolijk deed ik het broodje in de oven.
Toen de soep klaar was en het broodje warm, fronste ik mijn wenkbrauwen.
De soep was donkerrood en leek in de verste verte niet op het bovenstaande plaatje in het bijgeleverde kookboekje. Wat een uiterlijke aanfluiting. Nee voor Foodstylist moet ik nog even blijven oefenen. Maar lekker was het wel!
Heel prettig voordeel: Ik leek me nog uren na deze maaltijd energiek te voelen. Vaak kak ik na de avondmaaltijd een beetje in, maar ik merkte dat ik 2 proefwerken had nagekeken, een dansje gemaakt had in de kamer, en een nieuwe blog geschreven had.
Mijn keuken had ik keurig opgeruimd in afwachting van het volgende gerecht.
Hello Energie! I like!
Tot zo ver? Voordeel van de twijfel.
Wat ik overigens grappig vind is dat er een mutsig gevoel van gezelligheid ontstaat als ik van andere mensen op facebook hoor dat ze dezelfde box hebben. Goh meid "Hoe was bij jou de winterse soep met gekleurde peen?"
Lord have mercy, dit soort huisvrouwigheid had ik echt niet van mijzelf verwacht, maar je bent natuurlijk nooit te oud om iets nieuws te ontdekken.

Later meer over Hello Fresh
Groetjes Suzanne

dinsdag 11 november 2014

Wat was de laatste keer dat jouw het zweet uitbrak?

advertorial
 
Ik had nog een doosje van 1000 euro en een doosje van 10.000 euro over. De studiolampen stonden roodgloeiend en de rtl4 camera’s waren op mij gericht. De spanning steeg…
Alle deelnemers stonden zenuwachtig te gebaren. Stoppen, doorgaan…HELP!
“Suzanne!!!” Klonk de strenge stem van Beau van Erven D
orens.
“Wat doe je?” Ik vraag het je nog 1 keer….. “Deal? Or no Deal?”
In mijn hoofd ging het alle kanten op; Wat moest ik doen?????
“No Deal” antwoorde ik cool, maar in werkelijkheid brak
Het zweet me uit . Dit was een uitzonderlijk spannende situatie.
Met 1 miljoen kijkers als toeschouwer.
Zeker achteraf gezien was het natuurlijk niet zo gek dat het zweet me letterlijk en figuurlijk uitbrak.

Hoe zit dat met jou? Wat was de laatste keer dat bij jou het zweet uitbrak? Toen je na lange tijd die ene man weer zag? Dat sollicitatie gesprek laatst? Of bij de halve marathon?
Allerlei uitzonderlijke situaties waarbij je meer lichaamsvocht verliest dan je lief is. Er zijn echter mensen waarbij het extreem zweten geen uitzondering is maar aan de orde van iedere dag.
Deze mensen ondervinden ernstig hinder aan het overmatig zweten. Hier wordt niet een klein beetje zweet bedoeld, of gewoon zweten na inspanning, na sporten of bij emoties. Maar er zijn mensen die zonder aanleiding overmatig zweten. Zij hebben bijvoorbeeld in de ochtend al natte koude oksels, zonder dat zij zich intens hebben ingespannen of gesport. Mensen schamen zich en wisselen extra vaak van kleding op één dag. Je kunt je voorstellen dat dit absoluut geen pretje is.

Pasgeleden ontmoette ik online Dr. Heydendael ze behaalde in 1998 haar artsexamen aan het Academisch Medisch Centrum in Amsterdam.
Een interessante dame. Al pratende over mijn werk, haar werk, kwam ik erachter dat ze een nieuw soort behandeling tegen overmatig zweten gevonden heeft.
Er is nu een nieuwe behandeling die blijvend effect kan hebben. Met behulp van een medisch apparaat dat miraDry heet. Ik had er nog niet eerder over gehoord maar Dr Heydendael en haar collega dr. Tóth, beide dermatoloog in het Kennemer Gasthuis in Haarlem, zien inmiddels grote voordelen van deze nieuwe behandeling in de praktijk.

Na één dag is het zweten over het algemeen aanzienlijk minder. De huid wordt lokaal verdoofd, er is geen operatie nodig.
De miraDry verhit de huid nauwkeurig op de diepte waar de zweetklieren zich bevinden, zodat deze worden vernietigd. De behandeling vindt plaats onder lokale verdoving, met een laag risico op complicaties en een korte hersteltijd. Er wordt volgens zeggen geen toename gezien van transpiratie op andere lichaamsdelen.
De behandeling is uitgebreid getest en er zijn al duizenden mensen behandeld in de Verenigde Staten (25.000 mensen).Met Succes!
Als huidarts weten Tóth en Heydendael hoeveel invloed overmatig zweten kan hebben op het leven van mensen. Aan overmatig zweten kunnen mensen echt lijden, vooral vanwege de schaamte.
Heb je hier nu ook last van, dan is deze behandeling bij Dryclinic misschien wel een oplossing voor je...?


http://dryclinic.nl/



Op de website van Dryclinic hebben ze ook een forum waar mensen met elkaar over dit onderwerp van gedachte kunnen wisselen.
Bel voor een vrijblijvende afspraak: 023-5404900
(Mevr. Dorlas, Huidkliniek Haarlem)
Of kijk op de site van Dryclinic

Succes! Suzanne

PS Ik hoor je vragen; "Heb je echt meegedaan aan deal or no deal?"
Jazeker. Ik schrijf hier ook nog wel een keer een blog over.

maandag 10 november 2014

From Monday till Sunday; Hello Fresh test.







 
Deze week in de From Monday till Sunday
Een week met de "Hello Fresh" box.
Je hebt er vast wel van gehoord. Want het schijnt uber hardstikke hip te zijn. ;-)
Leuk dus dat ik een box aangeboden heb gekregen om voor jullie uit te testen. Ik ben zelf ook super nieuwsgierig.











De Hello Fresh service bezorgt je iedere week een box vol met verse ingredienten en gezonde recepten.
5 avond gerechten, met een kookboekje, zonder dat je de deur uit hoeft. Klinkt best handig nietwaar? 5 gerechten zijn voor mij genoeg. Ik eet deze week een keer buiten de deur en ook een keer bij vrienden. Ik ben nieuwsgierig over de box maar heb ook mijn vraagtekens.


Vragen die direct in mij opkomen zijn:
1 Sta ik iedere avond blij in de keuken?
2 Vind ik het wel lekker?

3 Is het niet veel te duur?
4 Is het niet gewoon een populaire hype?
5 Is het met de komst van "hello fresh" bye met de creativiteit?
6 Is dat "Niet na hoeven denken" niet iets idioots? Iets doms? Een treurig gevolg van de maatschappij waar we in leven?
7 Ben ik niet te dwars en te kunstzinnig om volgens een boekje te moeten leven?

Ik ga het testen en aan het eind van de week laat ik je weten hoe mijn week met Hello Fresh me is bevallen. Wat zijn de voor en de nadelen? Natuurlijk geef ik je antwoord op de bovenstaande vragen. Mijn eerste indruk? De box is keurig op tijd bezorgt door een frisgewassen en vriendelijke student met bloempotkapsel.
De ingredienten zien er fris en vrolijk uit. Mijn koelkast zit ongelooflijk vol! Dat opzich is al een hele nieuwe ervaring.
Ik zou me bijna een ideale huisvrouw voelen.

Ben je benieuwd? Ik houd je op de hoogte....
Groetjes Suzanne
 

vrijdag 7 november 2014

2 ways to do your job:



1 Gewoon je werk doen
2 Met net een beetje meer passie en liefde

Dat je je werk met passie kunt doen, bewijst Shandrick Elodia, hij is buschauffeur in de stad Enschede en als je deze week naar Rtl late night keek is het je vast niet ontgaan.



Ook verschillende andere media schreven over deze vrolijke buschauffeur. Een ritje bij hem in de bus is een ware beleving! Zo draait hij liedjes, haalt hij af en toe discolampjes uit zijn deshboard en entertaint hij zijn passagiers als een ware MC.
Shandrick Elodia is eigenlijk designer, maar hij doet zijn buschauffeur-job ook met liefde en passie. Een duo leven dus.
Heee waar heb ik dat eerder gehoord?  ;-)
Helaas is hij ontslagen, omdat het bedrijf zijn andere manier van denken dus niet aankon. Veiligheid voor alles, daar ben ik het mee eens. Maar zijn ontslag lijkt mij persoonlijk een beetje overdreven.
Nederland is een prachtig land om in te wonen. Maar af en toe erger ik me vreselijk aan die tuttigheid.
“’Hee stel je voor dat iemand een beetje anders denkt?"
Super grappig dat er heel veel mensen tegen het ontslag van Shandrick zijn, en dat ze vinden dat de mafste buschauffeur moet blijven.
Ineens hoor ik in mijn hoofd dat Rivella liedje, van een aantal jaar terug. Shandrick, Je bent een man naar mijn hart.
”Een beetje vreemd, maar wel lekker”
;-)
Fijne dag allemaal!
Suzanne



donderdag 6 november 2014

Delft is hot! Maar de gemeente is not!


 
Ja ik woon in Delft, en ik hou van mijn stad. Ik plaats op instagram heel vaak foto's van de wandelingen in mijn ""achtertuin" Ik ontvang dan verassend veel likes! ( Waarvoor mijn dank) Ja bijna ieder stukje van de Delftse binnenstad is een plaatje op zich. Delft word niet voor niets het kleinere en sfeervollere Amsterdam genoemd. Leuke winkeltjes, mooie cafetjes, de sfeer in Delft is zeker nu rond de herfst en wintermaanden “SUPER”
Jullie horen het goed dit meisje woont in een parel, en ik ben er trots op.
De service van de gemeente laat echter wel te wensen over.
Zo heb ik nu al minstens 3 keer mijn fiets bij het fietsdepot moeten weg halen.
Het was twee maanden geleden zelfs zo erg, dat ze mijn fiets hadden weg gehaald en ik na twee maanden zoeken en rondbellen, 35 euro moest betalen omdat ze de fiets naar Den Haag verplaatst hadden. Ja, 35 euro voor mijn eigen fiets he?
Plaats ik mijn fiets dan op vreemde plaatsen vraag jij je af? Antwoord is; "Nee" gewoon in de fietsen stalling bij het station. Maar af en toe krijgt de gemeente de kolder in den kop en heeft zin om geld te verdienen. Waarschijnlijk omdat het nieuwe station, naast oerlelijk ook
veel te duur is.
Ze komen dan in vrachtwagens, met daarin grote sterke mannen, en halen de fietsen dan met een noodgang weg.Om ze vervolgens naar een industrie gebied te verplaatsen.
Vooral super leuk als je net een reis gemaakt hebt, en snachts in het donker naar je fiets moet zoeken met grote reistas. Ja helemaal super zo snachts in een eng gebied als vrouw alleen. Veilig ook.... ( not)
Het is eigenlijk schandalig hoe de gemeente omgaat met ambassadeurs als ik. Ik promoot mijn stad,ben er zelfs trots op. Krijg ik dit als dank. Om maar te zwijgen over mijn inschrijving van het ene naar het andere adres. Een drama was het! Het was zelfs zo’n drama dat ik op dit moment geen woorden meer aan vuil wil maken. Questie van "te erg"
De ijskoude benadering van de gemeente Delft tegenover haar inwoners is een aanfluiting.
Toch.. het is het voor mij allemaal waard. I Love Delft. Die liefde kan niet stuk.Ja ik blijf nog wel even wonen in mijn eigen Vermeer droom, en tegen de gemeente Delft zeg ik  “Ga toch fietsen!”

Groetjes Suzanne

PS:

De amerikanen hebben er overigens ook kijk op, check het volgende filmpje: